Η ιστορία μας...

Η Herbal Body Oil είναι μια αγροτική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία τρέφει βαθιά αγάπη, σεβασμό και πίστη στην αρμονία και στα δώρα της φύσης. Το 2015, η κα Δροσιά Ευαγγελοπούλου ίδρυσε την εταιρεία στην περιοχή του Δρυμού, με την αμέριστη στήριξη του συζύγου, των φίλων και των συνεργατών της. Το ταξίδι τους εμπεριείχε πολλούς σταθμούς, ξεκινώντας από την πολυετή μελέτη της σχετικής βιβλιογραφίας και συνεχίζοντας με την ακάματη συλλογή πληροφοριών, καθώς και την ενδελεχή έρευνα των βοτάνων. Ο τελευταίος σταθμός ήταν η εμπεριστατωμένη στοιχειοθέτηση της γνώσης, ως προς τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων αλλά και του τρόπου διατήρησής τους. Στη συνέχεια, τα έλαια των βοτάνων, στην πρωτογενή τους μορφή, άρχισαν να κυματίζουν μέσα στα δοχεία τους, έτοιμα να μοιραστούν το μυστικό της δημιουργίας τους. Από το σημείο αυτό ξεκινούν την πορεία τους προς διάφορους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Στόχος είναι η διάδοσή τους σε διεθνές επίπεδο, ταυτόχρονα με τη γνωστοποίηση των πολλαπλών οφελών τους.

Η φιλοσοφία μας...

Η φύση γνωρίζει
καλύτερα

Όταν η φύση δημιουργεί, το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και συχνά απρόσμενο. Από τα πιο όμορφα δημιουργήματά της είναι τα βότανα διαφόρων ειδών, που πολυμήχανα κατεργάζεται. Σε μια πανδαισία χρωμάτων, σχημάτων, γεύσεων και αρωμάτων ξεπρο-βάλλουν άλλοτε δειλά και άλλοτε περήφανα, αυτοφυή φυτά με ξεχωριστές ιδιότητες, γνωστές ήδη από την αρχαιότητα.

Βοτανέλαια
για όλους

Τα έλαια βοτάνων της Herbal Body Oil δεν κάνουν διακρίσεις, καθώς απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Η έλλειψη πρόσθετων χημικών και η αγνότητά τους τα τοποθετούν περίτρανα στην πρώτη θέση φυτικών προϊόντων. Ο πλουραλισμός των ιδιοτήτων και η χρησιμότητά τους, σε διαφορετικούς τύπους αναγκών και κατα-στάσεων, τα καθιστά ελκυστικά και απα-ραίτητα για την ευημερία μας. Η χρήση τους είναι αποκλειστικά εξωτερική. Ωστόσο, η σύμφωνη γνώμη του ιατρού σας είναι σημαντική, ειδικά σε περιπτώσεις ευπαθών ομάδων. Σαν μία ολοκληρωμένη μουσική δημιουργία, πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό φτιαγμένο από νότες ποιότητας, ευεργετικών αποτελεσμάτων και φυσικής ισορροπίας.

100% φυτικά
προϊόντα

Η Herbal Body Oil επιλέγει μόνο φυσικές μεθόδους επεξεργασίας, δίχως να αλλοιώνει τεχνητά ή χημικά το τελικό αποτέλεσμα. Αποσπώντας από το ζωοποιό φως του ήλιου την ενέργεια που χρειάζεται, συνοδεύει τα βότανα σε μια εκρηκτική μεταμόρφωση, διατηρώντας πάντοτε την αγνό-τητα και την αυθεντικότητα των στοιχείων τους.

NATURAL

INGREDIENTS

top

BALANCE

AND RESTORE

100%

© 2017 by Herbal Body Oil, Thessaloniki-Greece, herbalbodyoil@gmail.com 

  • Grey Facebook Icon